Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (339)
  Ekologia (76)
  Turystyka (165)
  Geografia (26)
  Rolnictwo (42)
  Gastronomia i żywienie (56)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Franczyza w procesie tworzenia wartości przedsiębiorstwa franczyzodawcy na przykładzie branży gastronomicznej. 

 

Autorzy:  Jabłońska Żaklina 

Wydawca:  Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego 

ISBN:  978-83-8220-107-9 
Miejsce i rok wydania:  Łódź 2021 
Wydanie:  
Ilość stron:  146 
Format  B5

Stara cena: 46.00 PLN
kliknij aby zobaczyć spis treści Chwilowo brak    Cena: 41.00 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.