Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (426)
  Ekologia (99)
  Turystyka (203)
  Geografia (38)
  Rolnictwo (50)
  Gastronomia i żywienie (64)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie

Zobacz tę książkę w naszej nowej księgarni

economicus.pl

wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Bezpieczeństwo i jakość żywności. 

 

Autorzy:  Kowalczyk Stanisław. 

Wydawca:  Wydawnictwo Naukowe PWN S.A. 

ISBN:  978-83-01-18732-3. 
Miejsce i rok wydania:  Warszawa, 2016 
Wydanie:  I. 
Ilość stron:  416. 
Format  B5.

Stara cena: 69.00 PLN
dodaj do koszyka kliknij aby zobaczyć spis treści Promocja   Cena: 52.90 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.