Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (339)
  Ekologia (76)
  Turystyka (165)
  Geografia (26)
  Rolnictwo (42)
  Gastronomia i żywienie (56)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP, HACCP, JAKOŚĆ. 

Wymagania * Komentarz * Metodyka 

Autorzy:  Zadernowski Marek R., Walęcik Paweł, Białłowicz Małgorzata, Dybaś Jacek, Stolarski Janusz, Górecka Magdalena. 

Wydawca:  Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp z o.o. 

ISBN:  83-7426-321-0 
Miejsce i rok wydania:  Gdańsk, 2006 
Wydanie:  
Ilość stron:  56 
Format  B5

Stara cena: 52.50 PLN
dodaj do koszyka kliknij aby zobaczyć spis treści Promocja   Cena: 43.90 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.