Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (329)
  Ekologia (75)
  Turystyka (160)
  Geografia (26)
  Rolnictwo (41)
  Gastronomia i żywienie (53)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię. 

 

Autorzy:  Śmigielska Hanna. 

Wydawca:  Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu 

ISBN:  978-83-7417-883-9. 
Miejsce i rok wydania:  Poznań. 2016 
Wydanie:  I. 
Ilość stron:  295. 
Format  B5.

Stara cena: 69.00 PLN
kliknij aby zobaczyć spis treści Chwilowo brak    Cena: 62.10 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.