Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Zarządzanie (1769)
  Strategiczne (144)
  Organizacjami (174)
  Przedsiębiorstwem (682)
  Kontrola (Controlling i Audyt) (43)
  Wycena (36)
  Fuzje i Przejęcia (12)
  Produkcja (5)
  Jakość (39)
  Restrukturyzacja i Innowacje (164)
  Inwestycje rzeczowe (54)
  Prywatyzacja (1)
  Informacją (28)
  Biznes Plan (8)
  Usługowym (2)
  Finansowanie przedsiębiorstw (40)
  Zarządzanie procesami (11)
  Odpowiedzialność społeczna (6)
  Praktyka Kierowania (764)
  Metody I Techniki (27)
  Etyka (28)
  Międzynarodowe (2)
  Przedsiębiorczość i Mała firma (70)
  Doradztwo i konsulting (1)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Zarządzanie / Przedsiębiorstwem / Jakość


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP, HACCP, JAKOŚĆ. 

Wymagania * Komentarz * Metodyka. 

Autorzy:  Zadernowski Marek R., Walęcik Paweł, Białłowicz Małgorzata, Dybaś Jacek, Stolarski Janusz, Górecka Magdalena. 

Wydawca:  Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp z o.o. 

ISBN:  83-7426-321-0. 
Miejsce i rok wydania:  Gdańsk, 2006 
Wydanie:  I. 
Ilość stron:  56. 
Format  B5.

Stara cena: 42.00 PLN
dodaj do koszyka kliknij aby zobaczyć spis treści Promocja   Cena: 35.00 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.