Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Marketing (616)
  Podstawy (81)
  Bad. Marketingowe I Rynkowe (56)
  Zarządzanie Marketingiem (52)
  Usługi (46)
  Handel (163)
  Reklama (85)
  Media i komunikacja (88)
  Produkt (10)
  Strategie marketingowe (39)
  Plan marketingowy (4)
  Wirtualny i Internetowy (32)
  Towaroznawstwo (13)
  Polityczny (5)
  Międzynarodowy (11)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Marketing / Towaroznawstwo


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem . Podręcznik część 2. 

Przygotowanie i wydawanie dań. 

Kwalifikacja HGT.02 Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz.

Autorzy:  Konarzewska Małgorzata. 

Wydawca:  Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A. 

ISBN:  978-83-02--18310-2 
Miejsce i rok wydania:  Warszawa, 2022 
Wydanie:  IX 
Ilość stron:  5746 
Format  B5

Stara cena: 60.30 PLN
dodaj do koszyka kliknij aby zobaczyć spis treści Promocja   Cena: 54.30 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.