Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (339)
  Ekologia (76)
  Turystyka (165)
  Geografia (26)
  Rolnictwo (42)
  Gastronomia i żywienie (56)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Zasady żywienia część 1. Podręcznik. 

Technik żywienia i usług gastronomicznych. 

Kwalifikacja T.15.1. Nowa podstawa programowa.

Autorzy:  Czerwińska Dorota. 

Wydawca:  Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A. 

ISBN:  978-83-02-15258-0. 
Miejsce i rok wydania:  Warszawa. 2015 
Wydanie:  I. 
Ilość stron:  247. 
Format  B5.

Stara cena: 38.00 PLN
kliknij aby zobaczyć spis treści Chwilowo brak    Cena: 34.20 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.