Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (339)
  Ekologia (76)
  Turystyka (165)
  Geografia (26)
  Rolnictwo (42)
  Gastronomia i żywienie (56)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Zasady żywienia planowanie i ocena. 

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Do nowej podstawy programowej 

Reforma 2012. Kwalifikacja T.15.1

Autorzy:  Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Renata, Sińska Beata, Turlejska Halina. 

Wydawca:  Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A. 

ISBN:  978-83-02-13481-4 
Miejsce i rok wydania:  Warszawa 2013 
Wydanie:  III 
Ilość stron:  335 
Format  B5

Stara cena: 48.00 PLN
kliknij aby zobaczyć spis treści Chwilowo brak    Cena: 43.20 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.