Logowanie
Rejestracja    Odzyskaj hasło

  Ekologia i turystyka (339)
  Ekologia (76)
  Turystyka (165)
  Geografia (26)
  Rolnictwo (42)
  Gastronomia i żywienie (56)




pokaż tylko:  nowości    promocje   zapowiedzi 
dostępne   wszystkie

eki.pl :: / Ekologia i turystyka / Gastronomia i żywienie


wroć do listy
kliknij aby zobaczyć spis treści Tytuł:  Czynniki determinujące jakość produktów i procesów. 

 

Zeszyty Naukowe 244.

Autorzy:  Wybieralska Katarzyna red. 

Wydawca:  Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu 

ISBN:  978-83-7417-740-5. 
Miejsce i rok wydania:  Poznań, 2012 
Wydanie:  I. 
Ilość stron:  166. 
Format  B5.

Stara cena: 28.00 PLN
kliknij aby zobaczyć spis treści Chwilowo brak    Cena: 25.00 PLN
co w koszyku  do kasy
W koszyku nie ma artykułów.